Tips

ANNONSE:

Her er en del praktiske tips i forbindelse med reisen.

SYKLER
Alle syklene er nye modeller, godt utstyrt. Skal du ha passasjer anbefaler vi veldig sterkt Harley Davidson Electra Glide eller Indian Roadmaster. Turen er stor del av opplevelsen, og det er viktig at du velger en sykkel som er komfortabel på lengre etapper, samt at du har godt med låsbar bagasjeplass. Vi kjører maks 1-2 timer mellom hvert stopp, samt en lengre lunch i løpet av dagen.

HOTELLENE
Bikerholiday legger stor vekt på at hotellene holder en god standard når det gjelder renhold, beliggenhet og spisemuligheter i nærheten. Hotellrom i store byer kan være mindre, men i disse byene bor vi veldig sentralt. Flere av hotellene vil ha fasiliteter som basseng og trimrom. Informasjon om hvert hotell er beskrevet i det detaljerte dags-programmet dere får tilsendt før reisen. Vi velger bedre hoteller der vi skal være en stund, og enklere hoteller på "transportetappene".

GJENGLEMTE SAKER
Våre reiseledere er behjelpelige med å spore opp gjenglemte ting, og "fixe" ting underveis.

VERDISAKER
På de fleste hoteller er det mulig å leie safe. Vi anbefaler at man ikke har alle bankkort på en plass samt store pengesummer liggende. Våre reiseledere er behjelpelige med uttak i minibanker og evt innveksling av reisesjekker. Bikerholiday tar ikke ansvar for eventuelle stjålne eller gjenglemte verdisaker/penger. Vi anbefaler kredittkort fremfor debetkort. Det er lettere å misbruke kort i USA en i Europa.

VANN
Generelt er det ikke noe problem å drikke vann fra springen i USA, selv der vannet noen ganger har en svak klorsmak. Vann på flaske er lett tilgjengelig.

ELEKTRISITET
USA har 110 Volt. Om dine elektriske apparater som kamera og mobiltelefon kan brukes på 110-240V og du trenger kun en adapter for lading/bruk. Adapter kan du kjøpe i Norge før avreise, på flyplassen eller i de fleste elektroniske forretninger i USA.

IMIGRASJONEN I USA
Norske borgere trenger ikke visum til USA, men må søke om en forenklet innreisetillatelse, ESTA. Du trenger derfor ikke å fylle ut noe immigrasjons skjema, men det må fylles ut et tollkort på flyet før ankomst. Det er nok med et kort per familie / par. Dette leveres sammen med passet både i immigrasjon og tollkontrollen.

ANNONSE:

Du liker kanskje disse sidene også?